Fasciaterapia (lihaskalvot)

Ville Lehtonen

Villen vastaanotto Raisiossa on kerran kuussa perjantaisin tai lauantaisin.

mm.: Kireyden tunne, puristava olo, kipu tai ongelma, krooninen vaiva, skolioosit, purentaongelmat, tms. Eli ihan monet erilaiset ongelmat kehossa.

Alkuhaastattelu
Hoito aloitetaan asiakkaan kanssa keskustelemalla mm. vanhoista traumoista, mahdollisista operaatioista sekä tapaturmista. Ensimmäisellä käyntikerralla kaikki kehoon liittyvä tieto olisi hyvä saada kartoitettua, koska keho muistaa vanhat vammat ja tieto on olennaista hoitoa varten.

Miten hoidetaan ja mistä?

Hoito tehdään kevyin ottein, eikä tuoteta asiakkaalle kipua. Kudos ei tarvitse voimaa rentoutuakseen, vaan päinvastoin liiallisesta voiman käytöstä voi olla enemmän haittaa. Hoidossa käytän otteita niin alavartaloon, ylävartaloon kuin vatsankin alueelle. Tarkoituksena on huomioida ihminen kokonaisuutena, koska yleensä kireys tulee itse kipeää kohtaa kauempaa muualta kehosta.
Aloitan käsittelyn kudostietoa hyödyntämällä sieltä, missä on eniten kireyttä ja vähiten kudosliikettä. Hoito tehdään manuaalisesti käsin, joko paljaalle iholle tai vaatteiden päältä. Hoidon aikana ei käytetä minkäänlaisia laitteita.

Ajanvaraus: Varaa aika tästä!