Hieronta – Urheiluhieronta

Hieronta

Fysicoksesta saat fysioterapeutiltamme  tehokasta hierontaa.
Ammattitaitoisesti hän osaa ottaa Sinut oikeaoppiseen käsittelyyn ja kertoa myös venytysohjeet.
Hieronta rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa.
Lihaksista saadaan pois erilaisia kuona-aineita esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen tai vaikkapa raskaan työsuorituksen jälkeen.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on hieronnan soveltamista urheilijan/kuntoilijan tarpeisiin, se ei ole mikään erityishierontamenetelmä. Urheiluhieronta täydentää normaalia hierontaa ja se soveltuu kaikille liikuntaa harrastaville hyötyliikkujasta kilpaurheilijoihin.

Säännöllinen urheilu, treenaaminen ja harjoittelu on keholle terveellistä, mutta myös kuormittavaa. Se kuormittaa lihaksia, niveliä ja nivelsiteitä sekä vie kehoa sen äärirajoille asettaen näin erityisvaatimuksia sen huollolle.
Suosittelemme varsinkin urheilijoille Myofasciakäsittelyä Villeltä hieronnan lisäksi. Lihaskalvot ovat juuri se väline kehossa, joka jakaa voimansiirtoja ja toimintoja autonomisen hermoston kautta ja aikaansaa paljo lisätehoja. Kehon riittävä elastisuus on tärkeäominaisuus urheilussa ja toki ihan arjessa muutenkin.

Hierontaa voidaan käyttää lihasten aktivointiin ennen suoritusta. Hieronnalla voidaan nopeuttaa palautumista harjoittelusta ja kilpailusuorituksen jälkeen, valmistaa lihas ottamaan uusi harjoitus mahdollisimman hyvin vastaan  ja nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista.

Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lihasten elastisuutta parantamalla.
Ammattitaitoinen hieroja osaa valita juuri kyseiselle asiakkaalle sopivat hierontatekniikat.

Ohjausta saat myös omatoimiseen lihashuoltoon.
Hierojana meillä toimii nyt fysioterapeutti Ella Toiminen sekä Mirka Katajisto.
Valittavanasi on seuraavan mittaisia hieronta-aikoja. Saatavilla edullisia sarjakortteja, joita voi käyttää koko perhe!

  • 30 min
  • 45 min
  • 60 min

Suosittelemme ensimmäiseksi käynniksi 45 minuutin aikaa, jonka jälkeen voitte yhdessä hierojan kanssa katsoa, mikä olisi juuri sinulle sopivin aikamäärä ja kuinka usein hieronnassa olisi hyvä käydä.

Teemme tarvittaessa myös sopimuksia yrityksiin.

Varaa aika ja soita