Yrityksille

Arvoisa yrittäjä

Henkilöstön hyvinvointiin sijoitettu euro tuo kaksi takaisin.

Työterveyshuoltoon ei ole pakko sisällyttää fysioterapiaa, mutta henkilöstön hyvinvointiin on kuitenkin järkevää ja kannattavaa sijoittaa.

Syy: Tuki- ja liikuntaelinongelmien vuoksi sairauspoissaolot ovat yksi suurimmista kuluista yritykselle. Lisäksi sijaisten palkkaaminen ja kouluttaminen on kallista ja aikaa vievää.

Kun fysioterapiapalvelun sisällyttää työterveyshuoltoon, niin maksajan kannattaa huomioida se, että palveluntarjoajalla on kyvykäs henkilöstö sekä fysioterapiayrityksen oma toimintatapa kestää kriittistä tarkastelua. Valitettavasti alalle on pesiytynyt yrityksiä, joiden keskeinen ajatus tuntuu olevan oman kassavirran paisuttaminen keinoja kaihtamatta. Fysicokselle taas asiakas on tärkein; eli saada hänet mahdollisimman nopeasti taas toimintakykyiseksi!

Fysicos Oy,  Raisio

Fysicos&Raision OMT on fysioterapian erikoisosaamiskeskus, joka on perustettu Raisiossa 1992.

Yrityksemme pääajatuksena on ollut keskittyä tuki- ja liikuntaelimistön (TULE) ongelmien diagnosointiin ja hoitoon.

Henkilökuntamme on koulutettu tätä ajatusta silmällä pitäen monipuolisesti.

Palveluitamme ovat mm.: OMT -fysioterapia, fysioterapia, fysikaaliset hoidot, fasciaterapia (lihaskalvot), hieronta, akupunktio kinesio- ja tukiteippaus, ryhmäohjaukset…

Kaikki hoitotoimenpiteemme alkavat aina perusteellisella asiakkaan tutkimisella sekä haastattelulla, jolloin pystymme optimoimaan tarvittavan hoidon ja nopeuttamaan paranemista.

Hyödyt:

Yrityksenne henkilöstön hyvinvoinnin lisäämiseen, sairauslomien keston lyhentämiseen ja tuottavuuden parantamiseen pystymme tarjoamaan fysioterapia-alan parasta osaamista.

Vaikka työterveyshuoltosopimuksenne on ehkä jo tehty jonkin palveluntuottajan kanssa, niin fysioterapia- ja työhyvinvointihoidoissa kannattaa suosia pörssiyhtiöiden sijaan kotimaista pk-yritystä, jonka osaaminen ja hoitojen tuloksellisuus ovat asiakaspalautteen perusteella Varsinais-Suomen kärkeä. Tämä näkyy mm. siinä, että enenevässä määrin hoidamme potilaita, jotka ovat juosseet hoitolaitoksesta toiseen apua saamatta, mm. siitä yksinkertaisesta syystä, ettei heitä ole osattu tutkia.

Haluamme tehdä tuloksellista ja vaikuttavaa fysioterapiaa, josta hyötyvät niin asiakas kuin työnantajakin.
Riittävän ajoissa aloitettu hoito/neuvonta/ohjaus säästää paljon.

Kerromme asiasta mielellämme lisää ja olemme valmiita “räätälöimään” vaikkapa juuri Teidän yrityksellenne sopivan palvelukokonaisuuden.

Varaa aika ja soita